Joomla webdesign

Zeeland (The Netherlands)

Content Management System (CMS)

Websites zonder cms hebben een programma of programmeur nodig voor het onderhoud en of wijzigingen aan de website.

Bij Joomla maakt het programma voor onderhoud of wijzingen onderdeel uit van de website zelf. Je kunt dus via je browser (internet) het onderhoud aan de website uitvoeren zonder dat je daar speciale programmatuur voor nodig hebt.

Programmeer kennis is helemaal niet meer nodig. Alles loop via keuze opties, invullen van velden of kleine tekstverwerkers.

Uitbreidingen op de basisstructuur via extensies oftewel modulen

Alle standaard functionaliteiten die een eenvoudige website nodig heeft zitten al in het basis pakket (cms), zoals bijvoorbeeld:

  • Inloggen voor bezoekers en beheerders (gebruikers registratie)
  • Menu structuur voor links naar behorende artikelen
  • Templates
  • Modulen als: laatste nieuws, broodkruimelpad, willekeurige afbeelding, enz.

Daarnaast zijn er via extensions.joomla.org duizenden uitbreidingen te vinden of aan te schaffen waardoor je website voorzien kan worden van alle functionaliteiten die je nodig kan hebben.

Als specialist hebben we een ruime ervaring met verschillende modules voor verschillende functies. Veel van onze modulen zijn zonder verder aanschafkosten in uw Joomla installatie te verwerken.

Een module om foto´s weer te geven als slider (diashow), pop up of fotoalbum wordt erg veel toegepast op websites. Dit zijn eenvoudig in te stellen modulen, die wel veelzijdig kunnen zijn in de weergave mogelijkheden. We plaatsen voor u de module(n) die nodig zijn voor de gewenste weergave(n).

Een webshop module is een van de grotere modulen die je kunt invoegen op je website. De vele opties en mogelijkheden maken het ingewikkeld om de webshop goed te configureren. U krijgt echter een kant en klare webshop van ons afgeleverd.

Het cms Joomla is prima afgesteld op het ontvangen van zoekmachines (Seo) en daarmee bijvoorbeeld ook de statistiek van Google analytics. Met een aantal kleine module kunnen we uw website optimaliseren.

Tip: Om goed of beter te scoren in de zoekresultaten is het echter ook van belang dat de content van de juiste woorden, beschrijvingen en keywords wordt voorzien. Dit geld bijvoorbeeld ook voor afbeeldingen. Bij wijzigingen aan de website is ook belangrijk aandacht te hebben voor de consequenties voor de zoekmachine resultaten.