Joomla webdesign

Zeeland (The Netherlands)

Voorzien van kant en klare designs of op maat gemaakte templates (CSS).

Joomla komt met een aantal standaard templates, en ook op het web zijn nog diverse templates (al dan niet gratis) te verkrijgen. Het template zorgt voor de uiterlijke kenmerken van uw website. Zoals kleuren, lettertypes, en de indeling van de pagina´s. Niet zo interessant voor de zoekmachine, maar zeker wel voor uw bezoekers.

Het juist gebruik van css-templates zorgt er wel voor dat de zoekmachine de pagina´s correct voorgeschoteld krijgen en zonder voor hem overbodige code over de opmaak.

Voor de bezoeker is de look en feel van een website des te belangrijker. Het template is daarom een belangrijk element van uw website. Wij maken templates voor u op maat of installeren uw verkregen template als u daaraan de voorkeur geeft.

Op maat gemaakte template al vanaf 72,60 euro (incl. btw)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een offerte opmaat.

Tip: Past u wel op voor malafide aanbieders van templates, deze verbergen namelijk schadelijk code (voor u en of uw bezoekers) in hun templates.

Onze templates zijn schaalbaar (responsive), voor een correcte weergave op grote en kleine schermen. Want uw website moet natuurlijk op alle mogelijke apparaten met internettoegang correct worden weergegeven.

Multi Screenshot website